Published On: lun, Ian 28th, 2013

Peste 10 ani, Ponta se vrea presedinte al tarii

Share This
Tags

Desi cocheteaza cu ideea de a candida intr-o zi la functia de sef al statului, primul ministru Victor Ponta a declarat ca este inca foarte tanar pentru a atinge teluri atat de inalte.

Permierul a marturisit ca nici in ceea ce priveste experienta, la momentul actual nu este candidatul ideal la functia de presedinte al Romaniei. Cu toate astea, Ponta il sustine in continuare pe Crin Antonescu la alegerile prezidentiale.

“Nu pot candida in 2014. In primul si in primul rand, pentru ca avem o intelegere politica a USL-ului, care m-a adus inclusiv pe mine in functia de prim ministru, dincolo de celelalte victorii electorale. In al doilea rand pentru ca, eu cred cu adevarat ca presedintele trebuie sa fie un mediator si nu un jucator. Iar asta presupune o experienta de viata pe care eu inca o acumulez si o voi acumula sper, pana pe la 50 de ani si dupa. Si in al treilea rand, pentru ca masurile pe care Guvernul, pe care il conduc eu acum, le va lua in acest an, sunt masuri radicale, masuri care schimba lucruri ce nu s-au schimbat de 20 de ani, ceea ce inseamna ca anul viitor si in urmatorii doi, trei ani, vor fi foarte multi oameni, in Romania nemultumiti, iar efectele pozitive vor veni in anii care urmeaza. 2019 este un an important pentru Romania, pentru ca vom avea presedentia Uniunii Europene pentru prima data”, a declarat Victor Ponta.

Primul ministru a marturisit ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale abia peste 10 ani, timp in care se va perfectiona pentru aceasta functie de conducere a statului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-