Published On: vin, Ian 25th, 2013

Pentru ca au vrut sa se razbune, doi tineri au incendiat o masina

Share This
Tags

* Instanta de judecata braileana a admis cererea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, in cazul a doi tineri care au vrut sa-si regrele conturile cu un adversar * Inculpatii s-au “captusit” cu mandate de arestare preventiva pe o perioada de 29 zile *

In aceasta saptamana, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Braila au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a inculpatilor Stefan Silvian Bejan si Alin Ionut Tudor, pentru savarsirea infractiunii de distrugere prevazuta de art. 217 alin. 1 si alin. 4 Cod penal. Cererea a fost admisa de Judecatoria Braila, instanta de judecata dispunand emiterea mandatelor de arestare preventiva pentru inculpati pe o perioada de 29 ani.

Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat ca in noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2012, in baza unei intelegeri prealabile, inculpatii Bejan si Tudor au incendiat, cu intentie, autoturismul marca BMW cu nr. De inmatriculare BR-22-XCS. Masina, apartinand lui Stefan Lupu, de 26 ani, a fost grav avariata, asta dupa ce tinerii “pusi pe fapte rele” au folosit vopsea de culoare albastra si diluant. Fiind parcata pe strada Doine din Braila, in dreptul imobilului cu nr. 123, s-a produs un adevarat pericol public. In felul acesta, autoturismul a fost incendiat in proportie de 50%, valoarea totala a pagubei cauzate fiind de 15.004 lei.

Reamintim ca, in ziua de 8 noiembrie 2012, la orele 3.30, o persoana din municipiu, a sesizat la Politie ca la capota motor a unui autoturism, parcat pe strada Doinei, a izbucnit un incendiu. Politistii au efectuat cercetari, au stabilit ca autoturismul apartine unui tanar, de 26 ani, domiciliat pe aceeasi strada. Acesta din urma este într-o relatie conflictuala cu doi tineri din cartier. Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimata la suma de 10.000 de lei. Investigatiile efectuate de politistii de la Biroul de Investigatii Criminale au stabilit ca doi tineri braileni, cu varste de 20 si 21 ani, au incendiat capota autoturismului, cu o substanta inflamabila, distrugând motorul si celelalte componente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-