Published On: mar, Ian 8th, 2013

Pentru ca angajatii se bateau de musca, CFR Calatori inchide agentia de voiaj din Braila

Share This
Tags

* CFR Calatori va inchide, joi, agentiile de voiaj din 11 orase, printre care si cea din Braila * Acestea vor fi inlocuite cu birouri de voiaj, in incinta statiilor de cale ferata, iar alte trei unitati vor fi inchise definitive *

CFR Calatori va opri activitatea agentiilor de voiaj CFR din Braila, Galati, Drobeta-Turnu Severin, Deva, Petrosani, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mures,  Buzau, Focsani si Constanta, infiintând in schimb birouri de voiaj, aflate in incinta statiilor de cale ferata din orasele respective.

Agentiile din Alexandria, Bistrita si Zalau vor fi insa inchise definitiv.

“CFR Calatori isi propune ca prin aceste modificari activitatea desfasurata in cadrul birourilor Voiaj sa aduca mai aproape de pasageri informatia de care au nevoie si cele mai prompte variante de calatorie in tara si in strainatate, deoarece o gara reprezinta poarta de intrare spre destinatia dorita”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Agentiile de voiaj care vor fi mentinute in actualele locatii sunt Bucuresti nr. 1, Berceni, Titan, Craiova, Târgu Jiu, Pitesti, Caracal, Timisoara, Caransebes, Resita, Arad, Hunedoara, Cluj, Oradea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Iasi, Botosani, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava si Bacau.

Comentarii

comentariu

About the Author

-