Published On: mie, Ian 30th, 2013

Pensionarii nu vor mai sta la cozi pentru abonamente

Share This
Tags

*Astazi in sedinta Comitetului consultativ de dialog civic pentru persoanele varstnice s-a discutat despre cozile care se formeaza la ghiseele pentru abonamentele Braicar si cele de la CJAS *

Tinca Amza, presedinte al Uniunii Pensionarilor, a atras atentia ca in fiecare zi sute de pensionari stau la coada la agentia Braicar din Bariera Calarasilor pentru a-si lua abonamentele.

“Ar trebui ca dir. Cornel Sandulescu sa ia masuri pentru ca acesti oameni sa nu mai stea ore in sir la coada, mai ales acum cand este foarte frig afara”, a declarat Tinca Amza.

Subprefectul Catalin Grosu a precizat ca societatea de transport public in comun nu ar trebui sa solicite niste documente din care reies informatii pe care le stiu deja, cum este fisa fiscala.

“Impartasesc cele declarate de domnul Catalin Grosu. Este adevarat ca pentru a obtine fisa fiscala trebuie sa se stea la coada la Primarie, dupa care pensionarii se duc la Agentia Braicar, unde gasesc o alta coada. Desi anumite lucruri ar trebui schimbate in ceea ce priveste actele care sunt solicitate pentru a fi eliberate abonamentele pensionarilor, consider ca existenta fisei fiscale este importanta”, a declarat Mihaela Marcu, prefectul Brailei.

Un alt subiect dezbatut in sedinta a fost cel legat de cozile interminabile de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Pana in aceasta saptamana la CJAS existau doar doua ghisee, iar sistemul informatic prezenta ceva defectiuni. Ionela Fecioru, consilier juridic la CJAS, a adus la cunostinta ca s-au luat masuri pentru reglementarea deficitului de personal, motiv pentru care a fost infiintat un al treilea ghiseu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-