Published On: lun, Ian 7th, 2013

PDL vrea negocieri cu UNPR

Share This
Tags

* Consilerii locali municipali nu se pot hotari asupra candidatului care ar putea sa-l inlocuiasca pe Petrea in CLM *

In cadrul sedintei de indata a CLM, consilierul PDL Daniel Mitrofan i-a cerut primarului Aurel Simionescu sa-i lase pe cei de la UNPR sa participe la discutii in vederea numirii candidatului care il va inlocui in consiliu pe actualul deputat Petrea Dorin Silviu.

“Nu am ajuns la un consens pentru ca nu au existat discutii cu cei de la UNPR, de aceea v-as ruga sa le permiteti acest lucru si sa ne hotaram la o persoana care sa-l inlocuiasca pe deputatul Petrea Dorin Silviu”, a declarat Daniel Mitrofan.

Dizolvarea Aliantei pentru Viitorul Brailei face acum imposibila o intelegere intre PDL si UNPR, dat fiind faptul ca democrat-liberalii nu sunt de acord cu prietenia dezvoltata intre un partid de stanga si unul de centru-stanga, cel din urma fiind un aliat important la alegerile locale al democrat-liberalilor .

Petrea Dorin Silviu, actual deputat, a ajuns in CLM pe listele AVB iar apoi in Parlament pe listele USL. Din moment ce AVB nu mai exista, negocierea viitorului consilier se va face intre PDL, UNPR, PER si PNTCD.

Urmatorii candidati pe liste care ar putea sa-l inlocuiasca pe deputatul Petrea Dorin Silviu sunt Chiru Laurentiu si Arbunea Tudorel.

Comentarii

comentariu

About the Author

-