Published On: mar, Ian 29th, 2013

Patru puncte de relansare a PDL

Share This
Tags

Aflat intr-o vizita la Braila, Vasile Blaga, presedintele Partidului Democrat Liberal a discutat despre cele patru directii care stau la baza strategiei de relansare si recastigarea electoratului.

“Ne gandim in primul rand la propria noastra strategie de relansare a Partidului Democrat Liberal si am prezentat patru directii si astazi aici. In primul rand intarirea identitatii noastre ca partid de centru dreapta. In al doilea rand reprofesionalizarea partidului si aici sarcina principala imi apartine mie. In al treilea rand promovarea oamenilor care intra in batalie directa cu puterea si in al patrulea rand, deschiderea partidului si aici avem de lucru, pentru ca oamenii vor veni daca au unde veni, iar pentru asta trebuie sa indeplinim primele trei conditii”, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga.

In ceea ce priveste candidatura sa la alegerile prezidentiale, Blaga a marturisit ca in urma Congresului se vor decide cine ii va reprezenta in cursa electorala.

“Mai e mult pana la alegerile prezidentiale, agreez si tot mai multi colegi cu care discut din conducerea partidului agreem alegeri interne in partid. Cei care vor dori, vor participa la aceasta competitie interna”, a adaugat Blaga.

Pe parcursul sedintei, Vasile Blaga i-a sfatuit pe colegii sai din Braila sa adopte cele patru puncte ale strategiei, pentru atragerea electoratului si pentru o relansare a partidului care sa aduca beneficii vizibile in urmatoarea campanie, la alegerile prezidentiale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-