Published On: vin, Ian 4th, 2013

Parlamentarii braileni, nerabdatori in fata bugetului

Share This
Tags

Deputatii de Braila au avut foarte putin timp la dispozitie pentru a petrece sarbatorile de iarna cum se cuvine. Cei care au calcat pentru prima data in acest mandat in Parlament asteapta cu nerbadare sa primeasca informatiile privind bugetul pe 2013.

Marian Dragomir, deputat PSD in Colegiul 3, a declarat: “Bugetul il asteptam si noi. 7 Ianuarie este data limita pentru ministere. Ulterior va fi centralizat si transmis catre noi. Cand il voi avea in format electronic o sa discutam pe marginea lui”.

De cealalta parte, deputatul PNL in Colegiul 2 este preocupat de domeniul legislativ si de indatoririle pe care le are comisia din care face parte.

“Pe perioada mandatului de parlamentar voi face parte din Comisia Juridica, de Disciplina si Imunitati. Comisia numara 27 de parlamentari, presedinte fiind ales colegul Ciuca Liviu Bogdan (PC). Ca vicepresedinte a fost aleasa doamna Steluta-Gustica Cataniciu (PNL). Secretarii comisei vor fi Gabriel Andronache (PDL) si Theodor Catalin Nicolescu (PNL)”, a declarat deputatul liberal, Vasile Varga.

Comentarii

comentariu

About the Author

-