Published On: Soare, Ian 27th, 2013

Alegeri in PSD Braila

Share This
Tags

Incepand cu 1 februarie se reiau activitatile Partidului Social Democrat filiala Braila in ceea ce priveste  adunarile generale, dari de seama si alegeri la nivel organizational care se vor incheia la sfarsitul lunii martie. “O data la patru ani trebuie sa facem alegri de jos si pana sus, pana la nivelul congresului partidului estimate de a fi undeva in a doua decada a lunii aprilie”, a precizat primarul Aurel Simionescu in cadrul unei conferinta de presa.

Sambata a avut loc un comitet executiv in care s-au exprimat propunerile la nivel de judet  privind numarul membrilor organizatiei sociale-democrate, num arul de membrii in consiliul judetean precum si numarul de delegati si candidati. Pe 15 februarie este estimata a fi conferinta municipala si la sfarsitul lunii februarie, conferinta judeteana.

“Dorim ca in acele organizatii care au avut rezultate slabe sa realizam schimbarile care sunt necesare, si sa-i  promovam pe care care au avut rezultate bune la toate alegerile care au avut loc in 2012. Vom mai face si alte propunei, solutii pentru colegii nostrii care pot raspunde unor sarcini la nivel national. Este timpul pentru cei care fac fata sistemului sa intre  in sistemul decizional”, a mai declarat Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-