Published On: joi, Ian 24th, 2013

Oana Manea se retrage de la nationala

Share This
Tags

* Pivotul Romaniei a invocat probleme personale cu toate ca se vehiculeaza ca au existat ceva tensiuni intre ea si selectioner *

Unul dintre cei mai buni pivoti din tara, Oana Manea, a ales retragerea din lotul Romaniei cu toate ca mai are multe de spus pe semicerc.

Conform ziarului Prosport, ieri, inainte cu cateva ore de amicalul dintre Romania si Oltchim, catre Federatia Romana de Handbal a fost trimisa o cerere de retragere, aceasta fiind semnata de Oana Manea.

In cerere, pivotul campioanei Romaniei a precizat ca si-ar dori sa se retraga din nationala si a invocat probleme personale. In lumea handbalului se vehiculeaza insa ca jucatoarea n-ar mai vrea sa lucreze sub comanda selectionerului Gheorghe Tadici. Pe parcursul ultimului Campionat European, intre cateva handbaliste si antrenor relatiile nu au fost tot timpul cordiale.

Selectionerul Gheorghe Tadici a declarat pentru acelasi ziar ca nu a existat niciun conflict intre cei doi, invocand faptul ca nu jucatoarele aleg selectionerul. “Faptul ca Oana Manea nu mai vrea la nationala este dreptul ei. Probabil ca e suprasaturata de competitii si meciuri. Ii respect in totalitate optiunile si nu mai continui”, a declarat Gheorghe Tadici pentru Prosport.

Contactat de redactia noastra, seful Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, nu a vrut sa comenteze stirea data de ziarul central declarand reticent: “Nu comentez asemenea barfe”.

Oana Manea a fost componenta de baza a nationalei in ultimii ani, iar cel mai important rezultat pe care l-a obtinut sub tricolor este medalia de bronz la Campionatul European din 2010. In total, pivotul Oltchimului a adunat sase prezente la turneele finale, una sub comanda lui Cornel Otelea (CE 2004), patru in mandatul lui Radu Voina (CE 2008, 2010), CM (2009, 2011) si una sub conducerea lui Gheorghe Tadici (CE 2012).

Comentarii

comentariu

About the Author

-