Published On: vin, Ian 4th, 2013

O femeie a fost omorata in urma unui jaf “S-au jucat cu focul” si acum risca ani buni de inchisoare

Share This
Tags

* Doi barbati au intrat in casa unui brailean cu scopul de a agresa proprietarul * Talharii, ajunsi la locul cu pricina, au snopit din bataie pe concubina proprietarului, aplicandu-i mai multe lovituri cu picioarele si o toporisca * Faptasii au fost retinuti pe ordonanta pentru talharie urmata de moartea victimei, violare de domiciliu si port fara drept de arma alba *

In noaptea de 31 decembrie 2012 spre 1 ianuarie 2013, la orele 2.30, ofiterul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila a fost sesizat telefonic, cu privire la faptul ca, in locuinta unui barbat, de 40 ani, din municipiu, se afla decedata concubina acestuia. La domiciliul barbatului a fost dirijat si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Braila, care a constatat decesul femeii.

In cauza, a fost constituita echipa operativa, formata din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, medic legist si judiciaristi din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, care a desfasurat cercetari la fata locului si in teren.

“S-a stabilit ca in noaptea mentionata, doi barbati din Braila, in varsta de 42 si 37 ani, s-au deplasat la locuinta omului de 40 ani, cu intentia de a-i agresa pe acesta si pe fratele lui. Cei doi au escaladat poarta de acces in curte, au patruns in imobil, au fortat usa camerei in care dormea concubina braileanului, de 48 ani. Acesteia i-au fost aplicate mai multe lovituri cu picioarele si cu o toporisca, provocandu-i leziuni care, ulterior, au condus la deces. La iesirea din locuinta, agresorii au sustras un cojoc, o geaca din blugi si o damigeana cu vin, de 5 litri. Dupa comiterea faptei, autorii au disparut de la domiciliu, sustragandu-se cercetarilor”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In urma activitatilor efectuate in teren de catre politistii de Investigatii Criminale, cu sprijinul angajatilor din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, in ziua de 3 ianuarie, in jurul orelor 12.00, cei doi braileni au fost depistati intr-un imobil, situat pe raza municipiului, si condusi la sediul Politiei, pentru a fi audiati.

Procurorul criminalist a dispus impotriva lor retinerea pe ordonanta, pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunilor de talharie urmata de moartea victimei, violare de domiciliu si port fara drept de arma alba, urmand ca pe data 4 ianuarie 2013, sa fie prezentati instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-