Published On: vin, Ian 4th, 2013

O casa din Romanu a luat foc

Share This
Tags

In urma cu cateva minute, ofiterul de serviciu a fost anuntat ca o locuinta din comuna braileana Romanu a luat foc. Imediat pompierii s-au mobilizat si au pornit spre locul incidentului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) Braila, lt.-col. Stefan Stoian, la Romanu s-au deplasat 2 autospeciale de stingere a incendiului. Despre cauzele izbucnirii incendiului nu se stiu momentan prea multe informatii, urmand ca in scurt timp sa revenim cu detalii.

O bucuatarie de vara a ars la Romanu

Dupa cum am mentionat, revenim cu detalii referitoare la incendiul care a avut loc in aceasta dimineata la o gospodarie din comuna Romanu.

Potrivit Biroului de presa al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (IJSU) Braila, la orele 9.40, Detasamentul 1 de Pompieri Braila a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta lui Vasilica I. din localitatea Romanu.

“Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la un cablu electric defect din podul anexei gospodaresti. Au ars aproximativ 100 metri patrati de acoperis din lemn, acoperit cu placi de azbociment, tocurile de la usile si ferestrele anexei, bunurile din bucataria de vara, precum si aproape o tona de lemne de foc. In urma evenimentului nefericit, nu s-au inregistrat victime”, a declarat purtatorul de cuvant al IJSU Braila, lt.-col. Stefan Stoian.

Comentarii

comentariu

About the Author

-