Published On: joi, Ian 10th, 2013

Medicii sunt ULUITI!!! Ce boala poate fi vindecata cu Coca-Cola?

Share This
Tags

* Bautura carbogazoasa Coca-Cola a fost folosita cu succes in tratarea unei boli dureroase de stomac, care altfel ar fi necesitat o interventie endoscopica sau chiar chirurgicala, se arata intr-un studiu al Universitatii din Atena, publicat in revista stiintifica “Alimentary Pharmacology and Therapeutics” *

Potrivit medicilor, bautura carbogazoasa este foarte eficienta atunci cand pacientii sufera de fitobezoar gastric. Este vorba de un blocaj in stomac, cauzat de anumite fructe care nu sunt digerate cum trebuie. Fibrele raman nedigerate, cauzand o obstructie.

Pentru aceasta afectiune exista mai multe metode de tratament, de la endoscopii pana la operatii chirurgicale, in cazurile mai grave.

Noile cercetari arata, insa, ca tratarea afectiunii cu Coca-Cola are o rata de succes de peste 90%. Asta pentru ca ingredientele bauturii carbogazoase inlocuiesc acidul gastric si ajuta la digerarea fibrelor, in timp ce bulele ajuta la grabirea procesului. Cercetatorii Universitatii din Atena au urmarit 46 de pacienti care au fost tratati cu Coca-Cola, de-a lungul a 10 ani. Dintre ei, jumatate au fost vindecati doar band acest produs. Alti 19 au avut nevoie de o proedura non-invaziva dupa tratamentul cu bautura racoritoare, foarte putini fiind nevoiti sa ajunga pe masa de operatie. Astfel, rata de succes a tratamentului a fost de 91.3%.

Potrivit studiului, tratamentul este “ieftin, usor de aplicat si poate fi administrat in orice spital”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-