Published On: lun, Ian 7th, 2013

Meci greu in Ardeal

Share This
Tags

*Gabriela Dobre si Andreea Barbos nu fac deplasarea la Cluj *

Joi dimineata, HC Dunarea Braila face deplasarea la Cluj, unde sambata, 12 ianuarie, cu incepere de la orele 11.30 va intalni vicecampioana “U” Jolidon Cluj. Singurele care nu fac deplasarea alaturi de echipa sunt portarul Gabriela Dobre care a suferit intindere la ligamente si care are nevoie de recuperare dar si extrema Andreea Barbos care dupa doua saptamani de chin intra si ea la recuperare.

In ultimele meciuri de pregatire de la Roman s-au mai accidentat si Alina Horjea si Adina Brot insa echipa va beneficia de aportul lor in meciul cu Jolidon Cluj. “Horjea a suferit o usoara entorsa si nu am mai riscat la al doilea meci cu Roman. Adina Brot are ceva probleme mai vechi si este la Bucuresti pentru mai multe investigatii iar Pitu are nevoie de recuperare. Din pacate la Andreea Barbos va continua pauza fiindca are nevoie de recuperare prin exercitiu. A stat 2 saptamani cu mana bandajata si acum ii este foarte greu. Am avut ceva probleme si cu Raluca Irimia dar s-au rezolvat. A avut o stare deosebita si ea. In afara de Dobre si Barbos toata lumea face deplasarea la Cluj”, a precizat Baban.

Dupa meciul de la Cluj, care va fi arbitrat de Duta si Florescu si care va fi transmis in direct de Digisport 1, HC Dunarea va face deplasarea direct la Valcea unde pe 15 ianuarie intalneste campioana Oltchim Ramnicu Valcea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-