Published On: mar, Ian 29th, 2013

LOVITURA DE TEATRU: Copanika s-a prezentat fara aparator la instanta

Share This
Tags

*Astazi a fost prima infatisare a procesului de judecata inaintat de Iulia Lupu, eleva liceului “Haricleea Darcle” care a fost batuta si umilita in ultimul hal de catre Angelica Dima, alias Copanik *

Partile din dosarul de judecata, invinuita Angelica  Steluta Dima, cunoscuta drept Copanik si partea vatamata Iulia Lupu s-au prezentat azi in fata Tribunalului Braila. Cele doua fete, protagonistele unui video postat pe internet care a socat o tara intreaga, au venit sa dea socoteala judecatorului. Invatata se pare de cineva pentru amanarea termenului de judecata, invinuita Angelica Dima a venit insotita de o matusa dar fara un avocat. Termenul procesului s-a amanat astfel, dandu-i acesteia inca un ragaz. Angelica era nemachiata, cum o stiam de obicei, tacuta si spasita, semn ca vroia sa dea bine in fata instantei.

Iulia a venit impreuna cu mama sa deoarece parintii ei sunt despartiti si tatal este plecat in Italia. Judecatorul de serviciu a cerut un raport de evaluare in acest caz si le-a sugerat celor doua fete implicate in acest monstrous scandal, “ sa stinga conflictul pentru ca nu castiga nimeni nimic”. Pe tot parcursul procesului precum si in pe holul tribunalului, fetele au evitat sa se priveasca. La sfarsit, avocatul Iuliei le-a tinut o mica prelegere in care le sfatuia pe cele doua parti  sa termine acest proces pe cale amiabila.

Reamintim ca in data de 10 octomrie anul trecut, pe  eleva Angelica a napadit-o gelozia. Motivul de ranchiuna dintre cele doua minore a fost Bogdan, un baiat care se pare ca le placea pe amandoua. Angelica a premeditat o razbunare, insotind-o pe Iulia in drum spre casa si fiind acompaniate de o alta fata care a filmat toata scena, Raluca Simona Stoica. Ajunse in scara unui bloc din apropierea intersectiei dintre Bd. Independentei si Calea Galati, Angelica a inceput sa-i aplice o corectie Iuliei cu mainile si picioarele, scuipand-o in tot acest timp si amenintand-o sa nu spuna nimanui si mai ales sa il lase pe Fat-Frumosul de Bogdan numai pentru ea. Aroganta platita scump datorita inconstientei de a posta acel filmultet pe internet imediat dupa consumarea faptului.

In urma plangerii depusa de Iulia la politie si cu proba acestui video, Angelica este cercetata in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si amenintare. Aceasta fapta este prevazuta si pedepsita de art. 180 alin. 1 din Codul Penal si art.193 Cod Penal, cu aplicarea art.33 lit. a si art.99 al.3 cp. Consiliul Profesoral al Liceului Economic “Ion Ghica” unde aceasta era eleva, a decis in urma scandalului provocat, exmatricularea fara drept de reinscriere la acest liceu. Angelica risca acum o amenda sau inchisoare timp de trei luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-