Published On: joi, Ian 31st, 2013

Lipsa de bun simt nu are limite la Braila

Share This
Tags

* Chiar daca se depun eforturi de catre administratia locala pentru eliminarea depozitelor de deseuri menajere în zonele limitrofe ale municipiului, mai sunt unii “cetateni” fara bun simt care obisnuiesc sa transporte si sa depoziteze deseuri diverse: gunoi, moloz rezultat din demolari la marginea orasului, provocând un real disconfort locuitorilor din zona *

Asa este si cazul lui AdamVasile de 58 ani, din Braila, care obisnuia sa depoziteze gunoi si deseuri într-o zona limitrofa strazii Paltinului. Cetatenii din zona au solicitat sprijinul Politiei Locale, oferind si imagini filmate cu respectivul, carând gunoi. În urma unei pânde efectuate în zona, acesta a fost surprins pe 26 ianuarie, în jurul orelor 12:30, în timp ce a transportat si depozitat mai multi saci de deseuri în zona. Pentru aceasta fapta a fost sanctionat cu amenda de 1000 lei si obligat sa-si ridice gunoiul depus.

Desi numarul acestor persoane a scazut, mai sunt totusi printre noi persoane de rea credinta care prin actiunile lor de depozitare deseuri în locuri neamenajate, creeaza disconfort locatarilor si o imagine defavorabila cartierelor marginase ale orasului nostru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-