Published On: sâm, Ian 26th, 2013

Liberalii braileni il sustin pe Crin Antonescu

Share This
Tags

Ca raspuns al controverselor iscate in mass-media cu privire la candidatul USL, desemnat de PNL pentru functia de presedinte al statului, Catalin Boboc, presedintele Partidului National Liberal Braila a declarat intr-un comnunicat de presa: “PNL Braila considera inoportuna orice discutie referitoare la candidatul pentru functia de Presedinte al Romaniei din partea USL. Acest aspect a fost stabilit anul trecut, de forurile de conducere ale USL, iar Crin Antonescu a fost desemnat candidat pentru functia de presedinte al USL. Proiectul USL este in plina desfasurare si ar fi ineficient sa se schimbe ceva intr-o constructie ce functioneaza bine si care a fost validata de electorat. In aceste conditii, consideram ca inclusiv in cadrul PNL, o eventuala dezbatere legata de aceasta tema este incheiata, atat timp cat lucrurile au fost stabilite de cel mai inalt for de conducere al partidului, anume Congresul”.

Este adevarat ca rufele se spala in familie, iar liberalii ar trebui sa astepte Congresul pentru a decide daca alegerile interne pentru desemnarea unui candidat isi au rostul. Cu toate astea, senatorul Catalin Boboc a dat o lectie de liberalism, motivand cumva validarea, la acest moment, a candidatului Crin Antonescu.

“Legat de ultimele declaratii ale unor fosti sau actuali lideri ai PNL, care il contesta intr-un fel sau altul pe presedintele Crin Antonescu, facem precizarea ca liberalismul inseamna exprimarea neingradita a opiniilor si optiunilor, promovarea valorilor democratice, apararea statului de drept si a ordinii constitutionale, in cadrul institutional reprezentat de structura politica recunoscuta legal – Partidul National Liberal. Tocmai de aceea, consideram ca discutiile trebuie purtate mai intai in interiorul partidului si abia apoi in cadrul public”, se arata in comunicatul de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-