Published On: joi, Ian 3rd, 2013

Interventii in zilele dinaintea Anului Nou, petarde si candele cu focuri, confiscate de jandarmii braileni

Share This
Tags

* Cu doua zile inaintea Anului Nou, echipajele Jandarmeriei Braila au avut o serie de interventii, in diferite zone ale municipiului *

Pe timpul patrularilor preventive executate la sfarsitul anului trecut, jandarmii braileni au depistat trei barbati care comercializau ilegal diferite materiale explozive si au avertizat alte sapte persoane cu privire la regimul acestor materiale explozive.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Braila, plutonier Sorin Neftode, vineri, 28 decembrie 2012, in jurul orei 11.30, un echipaj de jandarmerie a depistat, in sectorul „Fructe” din Piata Halelor, un barbat care comercializa obiecte pirotehnice interzise. In momentul depistarii, jandarmii au gasit in rucsacul persoanei in cauza, Laurentiu L, in varsta de 26 ani, un numar de 200 petarde clasa II.

“Duminica, 30 decembrie 2012, pe la orele pranzului, o patrula a IJJ Braila a depistat, in zona complexului comercial situat pe Soseaua Ramnicu Sarat, din municipiul Braila, o persoana care comercializa 276 petarde si 36 de candele cu 30 focuri. Cel in cauza, Nicolae N., in varsta de 36 ani, din Braila, comercializa obiectele pirotehnice in mod ambulant, la intrarea in acest complex. In toate cazurile, jandarmii braileni le-au intocmit persoanelor depistate, actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunilor de <detinere, transport, folosire de materiale explozive executate fara drept> si <orice operatiune cu articole pirotehnice efectuata fara drept>, in conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 republicata, privind regimul materiilor explozive”, a declarat plutonier Sorin Neftode.

Mentionam ca, in vederea continuarii verificarilor, cele trei persoane au fost predate lucratorilor Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-