Published On: lun, Ian 21st, 2013

Internautii se solidarizeaza pe Facebook, campanie impotriva pretului la carburanti

Share This
Tags

* Soferii indignati de pretul “umflat” la benzina si motorina, chiar daca tara noastra detine zacaminte necesare prefabricarii acesteia, au lansat de astazip e site-ul de socializare Facebook o campanie de protest *

“Nu alimentam pe o perioada lunga de timp de la acesti distribuitori: OMV-PETROM si ROMPETROL, pana cand vor fi nevoiti sa scada pretul considerabil. Ca aceasta actiune sa functioneze, ia posterul si lipeste-l pe un geam sau distribuie imaginea cel putin unui prieten, iar el la randul sau sa faca acelasi lucru. Posteaza imaginea pe o pagina! Pastram sirul acesta si inevitabil foarte multa lume va fi informata. Suntem aproape cinci milioane (4.963.760) de utilizatori pe Facebook in Romania, haideti sa cooperam!!” suna protestul soferilor internauti romani.

Dupa ce scumpirea benzinei si a motorinei s-a facut in repetate randuri in ultimul timp, cineva s-a gandit sa ia atitudine. {n Romania, tara producatoare de titei, gaze naturale si energie electrica, preturile la carburanti si curent sunt mai mari decat in celelalte tari europene care importa acest tip de produse.

Astazi, un litru de benzina 95 la statiile Petrom costa 5,83 lei/litru, iar motorina 5,94 lei/litru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-