Published On: Soare, Ian 6th, 2013

Intentionau sa fure alcool, dar au fost prinsi de jandarmi

Share This
Tags

Vineri, 4 ianuarie, in jurul orelor 19.30, o patrula de jandarmerie a identificat un barbat care a sustras doua sticle de bauturi alcoolice din incinta supermarket din Braila.

Cel in cauza, Florin P., in varsta de 33 ani, a ascuns cele doua sticle de whisky, in valoare de 146,10 lei, sub haina cu care era imbracat, incercand sa iasa astfel din incinta magazinul respectiv.

“Sambata, 5 ianuarie, in jurul orele 21.00, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila a fost sesizat telefonic cu privire la faptul ca un barbat a sustras o sticla de tequila din incinta unui alt supermarket. La adresa indicata, jandarmii l-au identificat pe Catalin O., in varsta de 35 ani, din municipiul Braila, care a sustras sticla cu bautura alcoolica, in valoare de 52,99 lei. In ambele cazuri, jandarmii le-au intocmit persoanelor depistate actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, bunurile sustrase fiind recuperate si predate reprezentantilor societatilor comerciale”, a mentionat purtatorul de cuvant al IJJ Braila, Sorin Neftode.

Comentarii

comentariu

About the Author

-