Published On: joi, Ian 3rd, 2013

Infractor la 17 ani, minorul s-a ales cu dosar penal la o varsta foarte frageda

Share This
Tags

* Tanarul a patruns prin efractie in incinta unui magazin de unde a sustras suma de 2.600 de lei si tigari in valoare de 360 de lei * Fata de minor a fost intocmit dosar penal *

Minorul a ales sa dea piept cu greutatile vietii de la o vasta foarte frageda. La cei 17 ani pe care ii are, tanarul a intrat in randul infractorilor dupa ce a jefuit un magazin.

“In dimineata zilei de 1 ianuarie, politistii Postului de Politie Comunal Tufesti au fost sesizati de C.M in varsta de 40 de ani, domiciliata in municipiul Braila, cu privire la faptul ca, in noaptea de 31 decembrie 2012 spre 1 ianuarie 2013, I.I de 17 ani, din comuna Tufesti a patruns prin spargerea unui geam termopan, in incinta unui magazin din localitate si a sustras suma de 2.600 lei si tigari in valoare de 360 de lei. Politistii au efectuat cercetari la fata locului si au gasit in apropierea magazinului suma de 600 de lei, urmand sa fie recuperat si restul de 2.360 de lei. Intrucat dupa comiterea faptei, tanarul a plecat din localitatea de domiciliu, sustragandu-se cercetarii penale, politistii din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au desfasurat activitati investigative si in ziua de 2 ianuarie l-au depistat pe autor pe raza comunei Maxineni si l-au condus la sediul sectiei de politie”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Fata de minor a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si distrugere si sunt continuate cercetarile pentru probarea intregii activitati infractionale a lui si recuperarea prejudiciului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-