Published On: vin, Ian 11th, 2013

INCREDIBIL! Sexy-Braileanca a facut scandal la o clinica privata

Share This
Tags

* Venita la un control pentru tatuajul ratat, Florina a dat nas in nas cu actuala prietena a celui dupa care inca sufera * Dupa o relatie “la distanta” cu Iulian, Florina a aflat ca a fost inselata cu o alta femeie, Andreea * Cele doua fete care il iubesc pe Iulian s-au intalnit intr-o vestita clinica de ginecologie din Braila *

Florina Mihaila a venit in tara pentru sarbatorile de iarna. Tot atunci a aflat dupa o relatie mai mult “la distanta” cu Iulian, faptul ca acesta are o alta prietana, Andreea. Dupa ce saptamana trecuta Sexy-Braileanca a incercat prin intermediul unui barbat sa-si bata alt tatuaj peste cel vechi, s-a ales acum cu controale periodice la medicul estetician. Venita pentru schimbarea bandajelor, Florina a dat nas in nas cu Andreea, chiar pe holul clinicii. Fetele au inceptut o discutie aprinsa, apoi au fost rugate sa paraseasca incinta pentru a continua scandalul afara.

“M-am intalnit cu actuala prietena a lui Iulian. Mi-a spus ca a stiut mereu de existenta mea’, ne-a declarat in exclusivitate, starleta. Dupa aceasta suferinta in dragoste, Florina considera ca nu are deloc noroc in dragoste. Nu-i mai ramane decat sa se intoarca la meseria la care se pricepe cel mai bine si care ii aduce veniturile materiale de care are nevoie.

“Nu mai pot sa lucrez altceva, sa ma angajez ca vanzatoare, pentru ca m-am obisnuit cu bani multi. Un salariu normal, eu îl cheltui în cateva ore…”, a recunoscut sincera Sexy-Braileanca, precizand ca acolo unde lucreaza banii se castiga usor: “Voi continua sa ma prostituez. În 10 minute am castigat 1.500 de euro cu sex live”, a mai spus starleta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-