Published On: joi, Ian 31st, 2013

INCREDIBIL: Necula i-a socat pe consilieri!

Share This
Tags

Declaratia managerului societatii de termoficare a socat intreg Consiliul Local Municipal: “Nu ma intereseaza problemele lor personale. Nu facem protectie sociala”. Asta in conditiile in care angajatii CET si-au primit in cadrul ultimului salariu avansul pe luna octombrie.

Stanel Necula a prezentat in mare parte situatia salariatilor CET, la solicitarea consilierului independent Simona Draghincescu.

“Legat de salarizare, nivelul de incasari la nivelul CET este unul destul de bun, dar exista o pierdere in sistem pe care o plimbam de la un an la altul. CET-ul este un serviciu de utilitate publica, se straduieste pe un sistem pe care l-a preluat si care genereaza pierderi si cu cat numarul de debransari creste pierderea este mai mare”, a declarat Stanel Necula.

Nici viitorul nu le rezerva multe sanse in ceea ce priveste incasarea salariilor restante. Necula invinuieste numarul mare al debransarilor, care tot din vina sociatatii au fost facute ilegal. Beneficiarii pe de alta parte se declara nemultumiti de costurile mari pe care trebuie sa le suporte in conditiile in care caloriferele sunt doar caldute.

Consilierii locali au fost socati de declaratiile managerului CET, in conditiile in care acesta a acceptat sa preia aceasta functie fiind constient de situatia in care se afla societatea.

“Protectia sociala s-a facut in ceea ce priveste raportul dintre Primarie si beneficiari. Pentru ca s-a ajuns la aceste datorii, nu s-au facut incasarile la timp, iar acum nu mai sunt bani de salarii. In ceea ce priveste plata salariilor, domnul Necula este responsabil. Nu sta nimeni acolo cu mana intinsa. El este cel care trebuie sa gestioneze fondurile societatii”, a declarat consilierul PDL Daniel Mitrofan.

Ca niste sclavi pe plantatie, obligati de speranta ca vor fi in final remunerati, angajatii CET au fost nevoiti sa treaca prin sarbatorile de iarna fara sa se bucure de roadele muncii lor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-