Published On: lun, Ian 14th, 2013

INCREDIBIL: Cozi interminabile la taxe si impozite

Share This
Tags

* De cand Primaria a anuntat ca pe 2013  nu se majoreaza taxele si impozitele, brailenii au dat navala la Directia Finantelor Publice Locale *

Inca de la primele ore ale dimninetii brailenii s-au inghesuit sa-si faca datoria de buni platnici ai taxelor si impozitelor locale. Cei drept media de varsta era inaintata poate si fiindca cei mai tineri erau la serviciu. Premierul Victor Ponta a lasat la latitudinea primariilor daca majoreaza pe 2013 taxele si impozitele. La Braila s-a decis ca valoarea acestora sa ramana la nivelul anului trecut, ceea ce i-a impins pe brailenii constiinciosi sa se grabeasca sa le achite. Legea care acorda reducerea de 10%  celor care platesc integral pana la data de 31 martie, ramane in vigoare.

“Am venit sa platesc deoarece doresc sa scap de aceste datorii care-mi sunt ca o grija la fiecare inceput de an”, a declarat Rodica Sandu, un contribuabil corect.

“Vreau sa profit de reducerea de 10%, si asa sunt banii cum sunt, incercam sa strangem si noi cureaua cum putem, putin de colo, facem economii”, a spus braileanul Tudorel D.

Comentarii

comentariu

About the Author

-