Published On: vin, Ian 18th, 2013

INCREDIBIL: Amantlacul din ISJ e “dat pe fata”

Share This
Tags

* Dupa ce in luna noiembrie a anului trecut Infobraila a facut publica idila dintre cei doi profesori angajati ai ISJ, acum acestia au “dat cartile pe fata” * Status-ul inspectorului general adjunct de pe profilul sau de Facebook este “intr-o relatie cu Ivan Daniela” *

In luna noiembrie anul trecut, redactia noastra a publicat un articol in care se facea publica relatia “de amor” dintre inspectorul adjunct al ISJ Braila, Catalin Nicolae Stanica si inspectorul de matematica, Daniela Narcisa Ivan. Aceasta din urma se iubea cu profesorul Stanica chiar daca era casatorita cu Marian Ivan. Dupa cateva investigatii, reporterii Infobraila i-au intervievat pe cei doi cu privire la relatia lor de iubire, insa partea feminina a negat vehement, sustinand sus si tare ca “avem doar o relatie strict profesionala”. Nu acelasi lucru l-a declarat si  Stanica, care s-a aratat a fi “un barbat liber” si cu simtul umorului mai ca a confirmat.

Aceasta relatie era cunoscuta in randul profesorilor mai demult, insa dupa ce sotul Danielei Ivan a depus o “plangere” la ISJ impotriva relatiei extraconjugale a celor doi, au avut loc mai multe sedinte ale Comisiei de Etica din cadrul inspectoratului scolar. Decizia finala a fost dura pentru Daniela Ivan si anume demiterea din functia de inspector de matematica. Vizitele insa au continuat in biroul inspectorului Stanica pentru “pranzul in doi”, chiar daca Daniela nu mai lucra la inspectorat. Momentan aceasta functie este ocupata tot de Catalin Stanica, fiind legal, dupa precizarile inspectorului general, Iulian Danielescu.

De cateva zile la status-ul de pe profilul sau pe Fcebook, Catalin Stanica a afisat cu mandrie “intr-o relatie cu Ivan Daniela” precum si mai multe fotografii in care apar “tinerii indragostiti”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-