Published On: joi, Ian 31st, 2013

INCREDIBIL: Abuzurile asociatiilor de proprietari

Share This
Tags

* In cadrul sedintei CLM, organizata astazi, consilierii au dezbatut problemele cu care se confrunta cetatenii legate de costurile mari la intretinere *

Nu este pentru prima data cand asociatiile de proprietari sunt prost instruite in ceea ce priveste facturarea agentului termic, din acest motiv Cosmin Pavaloiu, consilier PPDD a propus verificarea tuturor asociatiilor de proprietari. Acesta a facut mentiunea ca exista cazuri ingrijoratoare de delapidare la nivelul asociatiilor in municipiul nostru.

“Am o factura eliberata de asociatia de proprietari nr.93, bloc G4 din Hipodrom. Sunt 11 apartamente bransate la CET, factura este de 900 lei numai incalzirea, plus apa calda, deci in total 1200 lei. Administratorul nu a respectat deloc legea 365 in care se prevad costurile comune ale proprietarilor. Propun sa controlam toate asociatiile de proprietari, pentru ca asa ceva incalca toate legile posibile”, a declarat Cosmin Catalin Pavaloiu.

Ca urmare a sesizarilor primite de la cetateni, acesta s-a deplasat la fata locului si a constatat ca cei in cauza nu respecta legea, nu au cunostinte si nu sunt avizati sa conduca o asociatie de proprietar, majoritatea fiind pensionari ce nu detin atestat .

Un caz asemanator a fost prezentat de Simona Draghincescu, Consilier Municipal.

“Exista o asociatie de proprietari pe strada Plevna, bloc C1, cu facturi la intretinere de 1500 lei. Este incredibil, oamenii sunt disperati. Este mai putin raspunzator CET-ul. Mai mult ar trebui acuzati administratorii de bloc. Majoritatea asociatiilor de proprietari din orasul nostru reclama decizii abuzive, cheltuieli abuzive. Trebuie luata o decizie, cetatenii sunt foarte nemultumiti”, a declarat Simona Draghincescu.

Primarul Aurel Simionescu a spus ca Primaria nu are ce face daca administratorii comit vreo faradelege. Singurii care pot lua masuri sunt presedintii asociatiilor si comisia de cenzori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-