Published On: Soare, Ian 20th, 2013

Inceput de an bogat in locuri de munca in Europa

Share This
Tags

* La aceasta data sunt disponibile 90 de loCuri de munca in Europa prin reteaua Eures. Cele mai multe sunt in Danemarca si Norvegia *

Oferta cea mai bogata vine de la Danemarca care pune la dispozitie 36 de locuri. Danezii cauta 35 de culegatori de capsuni si  un manager de productie si fabrica pentru Cluj.

Persoanele care isi cauta un loc de munca prin reteaua Eures trebuie sa cunoasca conditiile impuse de fiecare angajator in parte si restrictiile impuse de legislatia tarilor respective. Pentru culegatorii de capsuni se cere cunoasterea limbii engleze la nivel mediu. Pentru postul de manager de productie si fabrica se cere cunoasterea limbii engleze foarte bine iar cunoasterea limbii germane constituie un avantaj.

Norvegia vine cu o oferta de 25 de locuri dintre care 10 ca operator CNC, 10 ca mecanic auto si 5 ca inginer cai ferate, drumuri si poduri. Toate acestea sunt in regiunea Bergen a Norvegiei. Pentru operator CNC se cere cunoasterea limbii engleze foarte bine. }i pentru postul de mecanic auto se cere cunoasterea limbii engleze in special a termenilor tehnici. Pentru inginer cai ferate, drumuri si poduri pe langa limba engleza tehnica  vorbita si scrisa fluent, cunoasterea limbii norvegiene reprezinta un avantaj.

Slovacii cauta 2 medici stomatologi si 10 tamplari. Pentru postul de tamplar se cere scoala profesionala si experienta minim 2 ani. Cunoasterea limbii slovaca si germana este o cerinta a postului.

Austria ofera 7 posturi de drujbar. Cunoasterea limbii germane la nivel mediu sau avansat si experineta de minim 2 ani ca drujbist sunt conditiile pentru obtinerea postului.

Polonia are nevoie de 7 Consultanti Monitorizare Sisteme IT. Se cere cunoasterea limbii franceze la nivel B2 si a limbii poloneze la nivel elementar. Desemenea se cer minim studii post-liceale. Nu se cere experienta anterioara si se ofera posibilitatea de training gratuit.

Tot prin reteaua Eures sunt disponibile s 3 locuri de munca in Romania: inginer cercetare in ingineria proceselor, specialist mentenanta mecanica echipamente si specialist strategie industriala. Tote posturile sunt in Zalau. Pentru toate cele 3 postri se cere minim 5 ani de vechime in domeniu si cunoasterea limbii engleze si spaniole.

Salarii intre 400 si 4000 de euro pe luna

Pentru culegatorii de capsuni in Danemarca plata se face in functie de cantitatea culeasa. Se plateste echivalentul in corone daneze a aproximativ 1euro brut/kg. Pentru operator CNC si mecanic auto in Norvegia salariul este 18 euro brut pe ora pentru inceput. Iginerul cai ferate, drumuri si poduri va avea un salariu de 4000 de euro brut pe luna. Pentru postul de tamplar in Slovacia salariul este intre 400 si 800 de euro pe luna. Salariul pentru drujbar in Austria este de 1300 de euro net pe luna. Polonia plateste 4000 de sloti polonezi brut pe luna pentru postul de Consultant Monitorizare Sisteme IT.

Comentarii

comentariu

About the Author

-