Published On: mie, Ian 9th, 2013

Incepand de astazi, 9 ianuarie, canalele Pro TV revin în grila Dolce TV

Share This
Tags

* Pro TV S.A. si Romtelecom au ajuns la un acord în baza caruia cele 11 canale Pro TV (Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, Pro TV HD, Acasa HD si sport.ro HD) vor reintra în grila Dolce TV din 9 ianuarie *

Pâna la 31 ianuarie 2013, partile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract. Chiar si în conditiile continuarii contractului cu Romtelecom, canalele Pro TV vor fi disponibile în voyo.ro. De la 31 decembrie, abonatii voyo.ro au oferta completa de entertainment: filme, seriale, show-uri si canalele Pro TV, Acasa, Acasa Gold, Sport.ro si ProCinema. Pe lânga cele doua canale exclusive pe care le are, Voyo Cinema si Voyo Comedy, voyo.ro a inclus în oferta de abonament si cele 5 canale Pro TV, toate integrate în noua sectiune a site-ului, TV online.

Astfel, abonatii voyo.ro au posibilitatea sa urmareasca emisiunile, filmele si programele de stiri ale canalelor Pro TV în timp real, ca si cum s-ar uita la TV. Prin achizitionarea unui abonament voyo.ro de 3 euro + TVA, utilizatorii pot vedea Pro TV, Sport.ro, ProCinema, Acasa si Acasa Gold. Cei care aleg sa se aboneze prin card, PayPal sau trec de la plata cu SMS la cea cu cardul pâna la data de 31 ianuarie 2013 vor plati pentru abonamentul Voyo 1 Euro+TVA/ luna în primele doua luni. Din a treia luna, abonamentul Voyo revine la valoarea de 3 Euro+TVA/ luna.

Comentarii

comentariu

About the Author

-