Published On: vin, Ian 11th, 2013

Incendii devastatoare in judet si municipiu

Share This
Tags

* In seara de joi spre vineri, la orele 00.22, un microbuz a ars in proportie de 90%, cauza fiind un scurtcircuit la instalatia electrica *

În dupa-amiaza zilei de ieri, la orele 12.20, Detasamentul 2 de Pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dunarea” (ISU) Braila, în cooperare cu Serviciul de Voluntariat pentru Situatii de Urgenta (SVSU) Viziru, au intervenit limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta lui Nicusor I. din localitatea Viziru. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost fumatul în apropierea depozitului de furaje. Au ars aproximativ 10 tone de baloti din paie de grâu.

“Cu cateva minute trecute peste orele 00, Detasamentul 1 de Pompieri Braila a intervenit pentru stingerea unui incendiu la un microbuz parcat  pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiu. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcitcuit la instalatia electrica a microbuzului. Acesta a ars în poportie de 90% si nu s-au înregistrat victime omenesti”, a declarat lt.-col. Stefan Stoian, purtatorul de cuvant al ISU Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-