Published On: joi, Ian 31st, 2013

Hoti identificati de politisti

Share This
Tags

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale, linia de munca Patrimoniu, au continuat cercetarile în cauze aflate în evidente cu autori necunoscuti si au identificat cativa minori de 16, 14, 17 ani si  un adult de 29  ani, toti din Braila, carora li s-a probat ca sunt autorii a 10 furturi din locuinte si boxe situate în subsol sau la parterul unor blocuri din municipiu.

În urma probatoriului administrat, politistii au stabilit ca acestia, în perioada septembrie 2012 si ianuarie 2013 au patruns, prin efractie,  în curtile imobilelor nelocuite si în boxele blocurilor, de unde au sustras mai multe bunuri, în special, obiecte metalice, pe care le-au predat la centre de colectare a deseurilor. Prejudiciul total cauzat este de 3.500 de lei, si a fost recuperat în proportie de 5%.

De asemenea, s-a probat ca primul a participat la toate cele 10 fapte, al doilea, la 7 dintre acestea, iar ceilati 3, doar la câte una.

În cauza a fost începuta urmarirea penala, dosarele penale, întocmite sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat, fiind înaintate spre confirmare la Parchetul de pe lânga Judecatoria Braila.

Si-a furat propriul tata

În ziua de 19 ianuarie 2013, o localnica din comuna Romanu, a reclamat la Postul de Politie Comunal faptul ca, în perioada 3-16 ianuarie 2013, persoane necunoscute i-au sustras dintr-un grajd un plug si o prasitoare, care apartin tatalui ei.

Cercetarile si investigatiile efectuate în teren de politisti au stabilit ca principalul suspect este fratele reclamantei, un barbat de 44 ani, din aceeasi localitate.

Bunurile sustrase, în valoare de 1.000 de lei, au fost recuperate si predate partii vatamate.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-