Published On: joi, Ian 10th, 2013

Horoscopul japonez: Ce spune grupa sanguina despre personalitatea ta

Share This
Tags

În Japonia, revistele glossy nu publica horoscopul pe zodii, ca la noi, ci în functie de grupa sanguina. Acolo se crede ca grupa de sânge îti influenteaza foarte mult personalitatea, iar oamenii sunt uluiti când aud europeni spunând ca nu îsi cunosc grupa sanguina. E ca si cum ai spune unui român ca nu stii ce zodie esti.

Grupa sanguina 0

Daca ai grupa 0 ar trebui sa fii foarte sociabila, mereu înconjurata de prieteni, comunicativa si lipsita de complexe. Esti creativa si îti place sa fii în centrul atentiei. Lasi o impresie buna celor din jur înca de la prima întâlnire si probabil ca barbatii te considera foarte atragatoare, chiar daca nu te încadrezi în standardele clasice de frumusete. Pe de alta parte, esti suficient de organizata si încapatânata încât sa-ti atingi scopurile de fiecare data. Esti un bun lider.

Grupa sanguina A

Daca ai grupa A, probabil ca esti genul de persoana care pare calma si linistita la exterior, dar de fapt este plina de griji si anxietate. Esti introvertita, ai o gândire logica si esti o persoana serioasa, care îsi tine promisiunuile si lucreaza cu sârg. Chiar daca nu îti place ca vorbesti despre tine, esti buna la a-i asculta pe altii când au probleme. Esti romantica si adesea te refugiezi într-o lume de vis când realitate nu te multumeste.

Grupa sanguina B

Femeile cu grupa B sunt foarte ambitioase si niciodata nu se lasa pâna nu obtin ce vor. Extrovertite si cuceritoare se pricep de minune sa „citeasca” oamenii de la prima vedere si sunt buni psihologi. Daca ai aceasta grupa probabil ca esti destul de mofturoasa si tipicara, uneori poti sa devii enervanta pentru cei din jur. Esti optimista, puternica, dar punctul tau slab este acela ca esti impulsiva.

Grupa sanguina AB

Poti avea o personalitate „dubla”, ce reuneste trasaturi ale grupelor A si B. Uneori esti timid, alteori îndrazneata si extrovertita, uneori esti complexata, alteori încrezatoare. De obicei iesi în evidenta fie ca vrei sau nu. Nu-ti plac etichetele, uniformele si te întelegi bine cu toata lumea. Persoanele cu grupa AB sunt de încredere si le place sa vina în ajutorul altora. Sunt rabdatoare, inteligente si concentrate pe scopurile lor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-