Published On: mar, Ian 8th, 2013

Handbalista Alina Dobrin este acuzata de lesbianism de sotul ei!

Share This
Tags

* Site-ul Prosport scrie despre divortul Alinei Dobrin, handbalista la CSM Bucuresti, subiect incendiar care a devenit tabu * Se pare ca aceasta are o relatie cu o colega din echipa *

Handbalista Alina Dobrin, de la echipa CSM Bucuresti, ar avea o relatie amoroasa cu o colega de-a sa. Cel putin asa sustine sotul sportivei, Robert Pacuraru, fost boxer profesionist.

Sotul Alinei Dobrin a declarat, pentru ProSport, ca Alina Dobrin are o legatura sexuala cu una dintre coechipierele ei de la CSM Bucuresti. Numele acesteia, insa, nu a fost dat publicitatii.

Sotul Alinei Dobrin sustine in cererea depusa la Judecatorie ca sportiva l-a inselat cu o persoana de sex feminin. Banuiala pica pe o colega a Alinei de la CSM Bucuresti

15 noiembrie 2012. Judecatoria Sectorului 6 din Bucuresti. Un caz normal de divort, zilnic sunt sute de astfel de infatisari, ia o turnura neasteptata in momentul in care judecatorului ii cad ochii pe motivatia depusa la dosar

“Parata a creat in sufletul nostru (n.red. – al sau si al copilului) un sentiment de dezamagire in sensul ca a fost prinsa in fapt cand intretinea relatii intime cu o persoana de sex feminin. Noi am crezut ca aceasta isi va reveni, dar minorul mi-a spus ca ea continua sa o aduca in patul nostru pe respectiva, facand aceleasi lucruri”. Asa incepe cererea de divort intocmita de Robert Pacuraru (35 de ani), fost boxer profesionist. Parata acuzata de adulter este o femeie de 36 de ani. Numele ei, Alina Dobrin, actuala Pacuraru, jucatoare de handbal activa, la clubul CSM Bucuresti. La finele anilor ’90, Dobrin, pe atunci extrema stanga la Rapid, era unul dintre oamenii importanti din nationala Romaniei, pentru care a jucat in 154 de meciuri si a marcat 418 goluri.

Un divort special

Restul detaliilor sunt banale, ca in majoritatea celor 37.000 de cazuri de divort inregistrate in medie anual in Romania. Sotul care se considera inselat doreste custodia copilului minor si solicita plata cheltuielilor de judecata si a unei pensii de intretinere “in functie de veniturile pe care le realizeaza parata”.

Robert Pacuraru si Alina Dobrin s-au cunoscut in 2001, la Spitalul Militar. Ea era operata la genunchi, iar el avea discopatie lombara. Doi ani mai tarziu, cuplul se casatorea, iar in 2005, Alina declara ca ea si Robert isi doreau un copil, care avea sa se nasca un an mai tarziu. “Nici nu va dati seama cati dintre apropiatii nostri sunt homosexuali nedeclarati!”, spune Irina Nita, presedintele asociatiei Accept care militeaza pentru drepturile homosexualilor in Romania. Acelasi Robert Pacuraru a depus acum la dosar un CD cu o inregistrare audio care, sustin apropiatii lui, o va transforma pe Alina Dobrin in primul sportiv care-si recunoaste homosexualitatea in Romania, o tara renumita pentru intoleranta la acest subiect tabu.

Robert Pacuraru a acceptat sa vorbeasca pentru ProSport despre relatia sotiei sale. “Am tot banuit ca exista un el, un el, un el, am tot intrebat. Am tot incercat sa aflu de la ea, dar nu s-a putut. Si asa s-a ajuns sa aflu alte lucruri. Stia multa lume despre relatia ei, doar eu nu stiam. Surprize, surprize! Eu aflu mereu ultimul”, scrie site-ul Prosport

Relatie cu o colega

Potrivit apropiatilor lui Robert Pacuraru, Alina Dobrin are o relatie homosexuala cu o colega de la CSM Bucuresti. Numele coechipierei este cunoscut, insa nu apare in procesul de divort, astfel ca ProSport a decis sa nu-l faca public. Contactata, handbalista a amenintat imediat cu un proces de calomnie. “Ma socheaza lucrurile astea. Adica, ma asteptam. Voi trebuie sa probati foarte bine pentru ca va urma un proces lung pentru toata lumea”. Robert Pacuraru isi intareste decizia de a divorta pentru “adulterul homosexual” al sotiei: “Nu am nimic cu astfel de oameni, dar nu pot accepta sa-mi creasca baiatul intr-un asemenea mediu”. Raspunsul Alinei Dobrin? “M-a scarbit, mi-am dat seama ca mi-am petrecut 10 ani langa un dusman”, relateaza site-ul Prosport.

Comentarii

comentariu

About the Author

-