Published On: mar, Ian 29th, 2013

Gatu se retrage de la conducerea FRH dar dupa ce-si plateste “politele”

Share This
Tags

Ieri, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie al FRH, presedintele Cristian Gatu a precizat ca nu-si va mai depune candidatura pentru un nou mandat. Acesta a condus Federatia Romana de Handbal timp de 16 ani, perioada in care a incercat cu bune si rele sa duca handbalul romanesc in topul celui european.

“Am obosit si nu mai pot continua in aceasta functie. Ma retrag la sfarsitul anului. As fi plecat si cu cateva luni mai devreme, insa mai am cateva probleme de rezolvat. Nu vreau sa las datorii in urma mea la echipele nationale si la Centrele Nationale de Excelenta”, a declarat presedintele FRH pentru Prosport.

Cristian Gatu a mai spus ca nu a pregatit in aceasta perioada nicio persoana pentru a-i prelua prerogativele in urmatorii patru ani: “Asa cum nu am vorbit cu nimeni sa ma voteze, nici eu nu am pregatit nicio persoana care sa ma inlocuiasca. I-am facut o propunere lui Radu Voina sa candideze, insa a refuzat din start”.

Printre cele mai importante realizari ale lui Cristian Gatu, in cei 16 ani de conducere a Federatiei Romane de Handbal s-a numarat infiintarea Centrelor Nationale de Excelenta, organizarea Campionatului European feminin in 2000 si locul doi obtinut de nationala feminina la Mondialul din 2005

Membrii Consiliului de Admistratie al FRH au votat, ieri, infiintarea unui campionat de tineret-rezerve din sezonul viitor, astfel ca fiecare club din Liga Nationala (feminin si masculin) va trebui sa detina si o astfel de echipa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-