Published On: mie, Ian 23rd, 2013

Furturile cresc de pe o zi pe alta

Share This
Tags

* Trei indivizi au primit un “cadou” special de la oamenii legii * Cei in cauza au fost prinsi în flagrant de politisti, in timp ce comiteau mai multe infractiuni *

Aseara, la orele orele 23.00, politisti de la Biroul de Ordine Publica au prins în flagrant, pe strada Industriei, din municipiu, un barbat, in varsta de 28 ani, din Braila, în timp ce spargea cu piciorul un geam tip termopan de la usa de acces în cladirea unei societati comerciale. Cercetarile efectuate la fata locului au stabilit ca prejudiciul cauzat firmei este de 2.000 de lei, politistii întocmindu-i braileanului dosar penal pentru distrugere.

În noaptea de 22 spre 23 ianuarie, la 30 minute dupa ce “gongul” a sunat orele 00.00, politisti de la Biroul de Ordine Publica au “capturat” un brailean, de 33 ani, din comuna Tudor Vladimirescu. Acesta a fost depistat în flagrant, pe Aleea Narciselor, in timp ce sustragea o pubela pentru deseuri menajere, din fata unui bloc din acea zona. Acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat.

“Ieri, politisti de la Biroul de Investigatii Criminale – linia de munca Furturi din auto, au prins în flagrant, în zona Piata Halelor, din municipiu, un tanar brailean, de 23 ani, în timp ce oferea spre vânzare doua lamele stergator pentru autoturism. Cercetarile efectuate de politisti au stabilit ca acesta, în perioada 21-30 decembrie 2012, a comis trei furturi din autoturisme, parcate în municipiu, si a sustras cele doua lamele stergator, o baterie acumulator si un radiator auto. Dosarul în cauza a fost înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila, cu propunere de începere a urmaririi penale, urmand ca cercetarile sa continue cu autorul în stare de liberate, pentru stabilirea întregii activitati infractionale. Prejudiciul, în valoare totala de 300 de lei, a fost recuperat în proportie de 70%”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-