Published On: mar, Ian 8th, 2013

Fosta cazarma 567 a fost jefuita

Share This
Tags

* In timp ce brailenii petreceau de “Sf Ion”, 4 barbati au escaladat gardul unei foste cazarme cu intentia de a sustrage lemne pentru incalzire * Pentru infractiunea comisa fiecare a primit amenda in valoare de 500 de lei *

În ziua de 07 ianuarie, în jurul orelor 15.40, dispecerul de serviciu în Dispeceratul de Monitorizare al Politiei Locale Braila, a sesizat ca pe str.Grigore Alexandrescu, o persoana de sex masculin a escaladat gardul fostei Cazarme 2-567, la scurt timp fiind urmat de alte trei persoane de sex masculin.

“Sub coordonarea dispecerului, la fata locului s-a deplasat un echipaj mobil de interventie al Politiei Locale Braila care a surprins si retinut în interiorul fostei cazarmi cele patru persoane de sex masculin. Acestea au fost conduse la sediul Politiei Locale unde în urma verificarilor efectuate am stabilit ca sunt Amediu A de 48 ani, Vasile C de 35 ani, Gheorghita I.N de 21 ani si Amar-Kumnar N de 18 ani, toti 4 avand domiciliul in Braila.

Acestia au declarat ca au patruns în perimetrul fostei Cazarme 2-567 cu intentia de a sustrage lemne pentru încalzire”, a declarat directorul Politiei Locale Traian Jipa.

Pentru faptul ca au patruns fara drept în acest obiectiv, cei patru au fost sanctionati contraventional cu amenzi în valoare de 500 lei fiecare în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991.

Comentarii

comentariu

About the Author

-