Published On: mie, Ian 30th, 2013

FMI confirma stabilitatea economica a Romaniei

Share This
Tags

Acordul cu FMI va continua in cele mai bune conditii, tinand cont de faptul ca se doreste un model de dezvoltare si nu unul de austeritate, cum s-a desfasurat pana in prezent acest acord.

“In cadrul intalnirii de la inceputul acestei saptamani pe care premierul Romaniei, domnul Victor Ponta, a avut-o cu delegatia FMI, a fost confirmata stabilitatea economica a Romaniei. De asemenea, s-a convenit prelungirea acordului pana in vara, in vederea finalizarii reformelor structurale.

Este pentru prima data, in ultimii ani, cand Guvernul demonstreaza prin cifre ca se poate face ajustare fiscala puternica in paralel cu masuri sociale! Mai mult, stabilitatea economica este inregistrata pe toate capitolele in parte, avem cea mai mare reducere a deficitului din Europa si am realizat masuri de reparatie sociala. Guvernul USL isi propune sa valorifice stabilitatea politica si economica deja castigate, pentru a continua in urmatoarea jumatate de an actualul acord, axat de aceasta data pe un nou model de dezvoltare, nu de austeritate, ci unul de dezvoltare, disciplina si echitate”, a declarat deputatul PSD, Cristian Rizea.

USL da astfel dovada de stabilitate economica mentinuta de ajustarea fiscala in toate domeniile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-