Published On: vin, Ian 11th, 2013

Femeile din politie vor fi chestionate cu privire la hartuirea sexuala si discriminare

Share This
Tags

* De astazi, echipe de specialişti de la IGPR se deplaseaza în tara pentru a purta discutii cu femeile din Politia Româna, pe baza unui ghid de interviu, pentru a analiza climatul relational perceput în cadrul institutiei *

Sub coordonarea conducerii Inspectoratului General al Politiei Române, din ordinul Ministrului Afacerilor Interne, echipe formate din psihologi, sociologi, reprezentanti ai structurilor de resurse umane si control intern se deplaseaza în tara pentru a purta discutii cu femeile politist pe baza unui ghid de interviu elaborat de specialisti în problematica psihosociologiei. Ghidul de interviu este structurat, în principal, pe dimensiuni ce vizeaza climatul relational perceput, avantaje si dezavantaje ale statutului femeii în Politie, tendinte de discriminare si hartuire la locul de munca. Discutiile vor fi purtate cu toate angajatele Politiei Române, indiferent de functia ocupata si de corpul profesional din care fac parte ofiteri, agenti si personal contractual.

Potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvant al IPJ Braila, din totalul personalului, un procent de 12.3% este constituit din femei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-