Published On: mie, Ian 23rd, 2013

EXCLUSIVITATE! Pe Sexy-Braileanca o chinuie maseaua de minte: “Ma doare ingrozitor de cateva zile”

Share This
Tags

Florina Mihaila, alias Sexy-Braileanca are de cateva zile dureri ingrozitoare. Dupa cateva sedinte la medicul stomatolog, se pare ca maseaua de minte sta sa-i iasa. Fiind pe picior de plecare, inapoi la lucru, in Elvetia, aceasta a fost nevoita sa-si rezolve problemele de sanatate, deoarece in afara tarii asigurarea o rupe. Sexy-Braileanca a mers la cea mai vestita clinica stomatologica din oras, “la moldoveni” nemaiputand suporta durerile chinuitoare.

“Ma doare ingrozitor de cateva zile. Dupa ce mi-am rezolvat trei dinti care aveau si ei probleme, doctorul mi-a descoperit maseaua de minte si mi-a taiat gingia ca sa-i dea drumul. Acum mi-a recomandat sa iau pastile de durere”, a declarat in exclusivitate pentru Infobraila, Florina.

Starleta se pregateste intens de plecare. Cum fac mai toate femeile, Florina a mers la coafor pentru a-si revitaliza culoarea parului, a sprancenelor precum si manichiura. Culoarea preferata a Florinei este rozul si din acest motiv si gelul aplicat pe unghii este de culoare roz.

Comentarii

comentariu

About the Author

-