Published On: mar, Ian 29th, 2013

EXCLUSIVITATE: Cibu a fost parasit de sotie

Share This
Tags

* Fiul fostului presedinte al UNPR Braila, Cristian Cibu, a fost lasat de izbeliste de catre sotie * Se pare ca necazurile se tin lant in familia Cibu, dupa ce fostul senator si-a dat demisia din partidul infiintat in 2010 *

De mai bine de o saptamana, Oana Cibu si-a luat cele doua fetite si s-a mutat la parinti, in comuna Cazasu, unde tatal acesteia, medicul Virgil Lefter detine o impresionanta vila. Fara scandal, fiul fostului senator Constantin Sever Cibu, a convenit separarea de sotie si de fiice.

Surse neoficiale ne-au declarat ca cei doi ar fi cerut parintilor sa nu se bage in relatia lor de cuplu, aceste aspecte privindu-i strict pe ei. Casatoriti de mai bine de zece ani, Cristi si Oana Cibu au impreuna doua fetite superbe, de opt si respectiv doi ani. Contactat telefonic, administratorul de la “Sc Pheonix Srl”, Cristian Cibu nu a dorit sa comenteze aceasta situatie neplacuta, la fel ca si tatal sau, Constantin Cibu care a declarat, in exclusivitate pentru Infobraila, ca: ”Nu infirm, dar nici nu confirm”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-