Published On: mar, Ian 29th, 2013

EXCLUSIVITATE: Un elev de clasa a XII-a s-a aruncat de la ferestra scolii

Share This
Tags

* Vineri, elevul Liceului “Constantin Brancoveanu”, Dan Simion, s-a aruncat in gol de la fereastra salii de sport, dupa ce in prealabil s-a ascuns intr-un dulap *

Elev in clasa a XII-a a Liceului Progresu, Dan Simion si-a surprins colegii de scoala si profesorii cu un gest necugetat. Cunoscut de conducerea liceului cu probleme de sanatate, cu diagnostic CES (cerinte educationale speciale), se pare ca elevul Simion nu si-a mai luat tratamentul in ultimul timp.

“Vineri, la sfarsitul orei de sport profesoara l-a lasat sa iasa mai devreme pentru ca ceilalti colegi obisnuiau sa rada de problemele lui de sanatate. Acesta s-a intors si s-a ascuns intr-un dulap, din ce-au spus colegii el placea o alta eleva care nu ii raspundea sentimentelor sale. Ramas singur in sala de sport care era incuiata, baiatul nu a batut deloc in usa pentru a sesiza gardianul scolii si dintr-un gest neexplicabil, s-a aruncat pe fereastra. A fost gasit de gardian, plin de sange pe fata, iar acesta a chemat de urgenta o salvare, chiar daca elevul vroia sa plece acasa. Eu am fost anuntata imediat de aceasta tragedie, am sosit fiindca eram la sedinta cu directorii si l-au dus la spital, s-a anuntat familia, apoi am auzit ca a fost transportat la cerinta mamei sale la Bucuresti, la Spitalul Bagdasar Arseni”, ne-a declarat directorul Liceului”Constantin Brancoveanu”, Carmen Marginean.

Acest caz l-a socat si pe inspectorul general al ISJ, Iulian Danielescu care ne-a spus ca:”Imediat cum a aflat de aceasta intamplare nefericita, directorul de la Liceul Progresu m-a anuntat. Stiu ca ulterior mama a decis sa-l transporte la Bucuresti, mai multe amanunte nu am deocamdata”.

Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al Spitalului Bagdasar, medicul Florian Bica ne-a precizat: ”Este internat la sectia de neurochirurgie cu diagnosticul de traumatism de coloana”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-