Published On: lun, Ian 28th, 2013

EXCLUSIV: Milionarul Irinel Plosca si-a tras Range Rover

Share This
Tags

*Administratorul de la SC Chimagri SRL si-a schimbat masina * Se pare ca vechiul Maserati nu mai dadea bine la “agatat”*

An nou si masina noua pentru milionarul brailean Irinel Plosca. Cunoscut drept “sexy-lover” pentru relatia cu Rosse-Marie Florescu, fosta balerina la emisiunea “Surprize surprise”, Plosca trebuie sa tina pasul cu pretentiile domnisoarelor. Noua achizitie a acestuia este un Range Rover, model HSC Sport cu toate dotarile, valoare care se ridica la 130.000 euro. Conform unor surse neoficiale, autoturismul este cumparat in leasing si urmeaza sa-i parvina proprietarului Plosca in maxim o luna. Acesta va plati o asigurarea anuala nici mai mult nici mai putin de 6.000 euro.

Pe langa noua achizitie, Plosca vrea sa-si lucreze  silueta care a cam luat proportii in ultimul timp. Acesta a fost vazut de curand la o sala de fitness cunoscuta din Braila, unde facea pump aerobic.

Plosca este administrator al “SC Chimagri SRL”, societate infiintata in anul 2000 care are ca principal obiectiv comertul cu produse chimice (ingrasaminte chimice, pesticide) si seminte certificate (floarea-soarelui, porumb, orz, grau, soia, rapita) si este casatorit cu Mirela, o braileanca care i-a daruit un baietel.

Comentarii

comentariu

About the Author

-