Published On: mie, Ian 30th, 2013

EXCLUSIV: Managerul de la SAJ are o pasiune pentru ceasuri

Share This
Tags

* Siviu Radu, managerul SAJ Braila are o impresionanta colectie de ceasuri de mana * Pasiunea pentru acest accesoriu dateaza din 1989 *

Managerul Serviciului de Ambulanta, Silviu Radu, tine secreta o pasiune mai veche. Infobraila a aflat in exclusivitate amanunte despre impresionanta colectie de ceasuri de mana a acestuia. L-am studiat de multe ori in sedintele de CJ, unde prin tinuta si acesorii s-a facut remarcat. O prezenta agreabila, Silviu Radu are nici mai mult nici mai putin de cinsprezece ceasuri pe care stie sa le asorteze in functie de evenimentul la care participa. Din aceasta colectie fac parte marci precum Jacques Lemans, Calvin Klein, Casio, Diesel si Atlantic.

“Aceasta pasiune o am de prin ’89, cand din primul meu salariu mi-am cumparat un model Atlantic mecanic. In decursul anilor am strans cinsprezece modele, nu am facut un calcul al valorii acestora dar nici n-am fost dispus vreodata sa arunc multi bani pentru ceasuri. Dintre acestea, doua modele imi sunt foarte dragi si le-am primit de la niste prieteni fiindca eu stiu ce-mi place”, ne-a declarat in exclusivitate consilierul judetean, Silviu Radu.

De asemenea, managerului de la SAJ ii plac ceasurile care se incadreaza perfect pe incheietura mainii. Din spusele acestuia, se pare ca atunci cand achizitioneaza un model nou nu vaneaza brand-uri ci cauta intotdeauna sa-l poata preta la tinutele casual, sport sau office.

Comentarii

comentariu

About the Author

-