Published On: mar, Ian 8th, 2013

EXCLUSIV: Sexy-Braileanca s-a operat la o clinica din Braila

Share This
Tags

Florina Mihaila, in varsta de 25 ani a dorit sa intre in noul an cu un alt tatuaj. Cel initial a fost facut inca din copilarie pe sanul drept. Floarea tatuata nu o mai multumea pe starleta si astfel Florina a decis sa-si bata un alt tatuaj peste cel vechi. Barbatul care a incercat sa faca noul tatuaj nu a facut decat sa-i produca o rana urata brailencei. Acesta a fost nevoita sa apeleze la serviciile unui medic chirurg estetician din Braila pentru a repara cicatricea.

“ Am vrut sa-mi bat un alt tatuaj peste cel vechi si m-am infectat. Am mers la un cabinet particular sa rezolv aceasta rana iar zilele urmatoare voi merge la control”, ne-a declarat Florina Mihaila.

Sexy-Braileanca a venit in tara pentru Sarbatorile de iarna. Noaptea dintre ani a petrecut-o la unul din cluburile brailene impreuna cu o prietena si multi lautari.

“Daca tot sunt singura, tocmai ce am incheiat o relatie de opt luni cu Iulian, am vrut sa ma distrez si am mers cu o prietena si am chefuit cu lautari” a mai spus Florina.

Comentarii

comentariu

About the Author

-