Published On: lun, Ian 21st, 2013

Elevii braileni informati cu privire la protejarea mediului

Share This
Tags

* Voluntarii din cadrul proiectului “Crestem in spiritul Dunarii” al Asociatiei Proilavia au informat, in cadrul unor intalniri, tinerii din scolile brailene cu privire la protejarea Dunarii, voluntariat si cetatenie europeana *

Proiectul “Crestem in spiritul Dunarii” este finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

Tinerii din Liceul Pedagogic “D.P.Perpessicius” si Scoala “Dimitrie Cantemir” din Braila au aflat in cadrul unor intalniri ce inseamna cetatenie europeana, voluntariat si lucruri noi despre Dunare si mediul inconjurator. Elevii au primit de la membrii asociatiei materiale informative referitoare la protectia mediului si la activitatile organizatiei.

Proiectul isi propune sa implice tinerii din Braila in actiuni prin care sa ajute mediul inconjurator, sa promoveze si sa creasca gradul de constientizare a necesitatii protectiei mediului inconjurator, in special a spatiului dunarean. {n cadrul proiectului s-au derulat module de training ale voluntarilor, au avut loc vizite de lucru si documentare, campanii de constientizare si informare in randul populatiei si vizite dese in scoli si licee din Braila si Chiscani.

Pe parcursul anului 2012, beneficiarii indirecti ai proiectului au fost 500 de elevi din scolile si liceele brailene care au fost informati, membri din alte ONG-uri, institutii si autoritati locale, ONG-uri europene din bazinul Dunarii si membrii ai comunitatiii locale din Braila si Chiscani.

Asociatia Clubul de Turism Proilavaia  a mai desfasurat pe parcursul anului trecut o serie de alte proiecte printre care si Festivalul de Tineret “Uniti prin arta”, proiect pentru care asociatia a fost nominalizata la Gala Premiilor Culturale Brailene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-