Published On: mar, Ian 8th, 2013

Elevii braileni asteptati la Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor

Share This
Tags

* La Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor, care va avea loc in acest an la Galati va participa si un grup de  elevi braileni in frunte cu presedintele Consiliului Judetean al Elevilor *

Evenimentul are o importanta deosebita pentru toti elevii din tara avand in vedere ca se va alege noul presedinte al Consiliului National al Elevilor si se va  lucra la o noua strategia a CNE.

In cadrul Adunarii Generale delegatia fiecarui judet va fi reprezentata de presedintele Consiliului Judetean al Elevilor, care va fi si singurul cu drept de vot. In cazul Brailei, reprezentantul va fi presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Braila, Piper Roxana,eleva a Liceului Pedagogic “D.P.Perpessicius”.

Elevii braileni care vor sa ia parte la Adunarea Generala s-au inscris pe portal dar nu vor putea participa toti cei inscrisi. O comisie speciala va analiza candidaturile si va alege doar 4 sau 5 elevi. La nivelul judetului Braila sunt 6 inscrieri.

Intalnirile vor avea loc pe parcursul a 3 zile dintre care una va fi dedicata alegerilor.  Programul Adunarii Generale a Consiliului National al Elevilor va cuprinde si ateliere de lucru pentru elevi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-