Published On: lun, Ian 21st, 2013

DVD-uri si haine fara forme legale

Share This
Tags

* Un barbat si o femeie au fost depistati politistii braileni in timp ce desfasurau o serie de actiunii preventive *

Ieri, începand cu orele 9.00, ofiterii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au actionat în Oborul de Cereale si în Piata Halelor, din municipiu, pentru prevenirea si combaterea actelor sau faptelor ilicite de comert.

Politistii au depistat un barbat, de 38 ani, din municipiu, in timp ce oferea spre comercializare un numar de 14 DVD-uri. Produsele contineau filme si nu aveau aplicata holograma emisa de Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor (ORDA). Acestuia i-au întocmit dosar penal conform prevederilor Legii nr. 8/1996,  privind drepturile de autor.

“A mai fost depistata, în Piata Halelor, o femeie, in varsta de 45 ani, din Braila, administrator al unei societati comerciale. Braileanca avea expuse spre comercializare, fara documente legale de provenienta, obiecte de îmbracaminte cu însemne ale unor marci protejate. Brailencei i s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 84/1998 (modificata), privind marcile si indicatiile geografice”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-