Published On: vin, Ian 4th, 2013

Drogurile din mediul virtual, retetele de droguri pot fi procurate de pe internet

Share This
Tags

* La un click distanta, brailenii isi pot procura de pe net retete de droguri sau metode care sa le induca o stare de euforie  *

Chiar daca magazinele etnobotanice au fost inchise unul dupa altul, exista riscul cresterii consumului de droguri datorita faptului ca doritorii isi pot procura droguri din mediul virtual sau pot gasi tot felul de retete pe care si le pot prepara singuri. Cateva exemple de retete sunt cojile de banane fierte in acetona si votca apoi uscate si fumate, musetel pisat cu faina si pasta de dinti sau aspirina cu votca si nitrazepan. Astfel de retete pot fi gasite pe net de orice persoana, indiferent de varsta.

Internetul ne ofera retete preparare pentru droguri sI instructiuni de folosire

Pe internet se gasesc tot felul de metode. Pe diverse site-uri sunt puse tot felul de alternative de produse usor de procurat pentru cei care vor sa traiasca in starea de euforie. Pe discutiidespredrogurisiretetedroguri.blogspot.ro se ofera alternative precum semintele de zorele: “Semintele de zorele au efect halucinogen si sunt folosite de cunoscatori pentru „calatoriile“ în lumi mai frumoase. Le gasiti pe rafturile din Kauflaund sub demunirea de „Ipomoea tricolor“, la pretul de 1,79 de lei pentru un pliculet de 2 grame”. Raioanele de plante de gradina din diverse supermarketuri pot fi deasemena un loc de unde dependentii isi pot procura pliculete cu seminte de zorele care contin LSA echivalentul mai putin nociv al LSD-ului si care poate avea efectele unui sedativ.

Pe internet se pot gasi pe langa retete si instuctiuni de folosire. Tot pe site-ul citat mai sus oricine poate afla cum sa foloseasca diferitele substante. “Precum LSD-ul, LSA-ul poate avea puternice efecte mentale. Va va oferi o experienta linistita, plina de vise. Primele efecte sunt urmatoarele: stare de visator, fericire, abilitatea de concentrare si de a deveni foarte interesat de orice va place, inabilitatea de concentrare în sarcini complexe cum ar fi programarea sau sofatul. Pentru ca se consuma pe cale orala, veti avea o stare de greata ce va tine aproximativ o ora dupa înghitire. Cea mai buna metoda pentru a ajunge „în lumea viselor“ este sa mestecati semintele bine înainte de a fi înghitite. Pentru a nu avea efecte secundare negative boabele se înmoaie în apa se lasa sa creasca 3-4 zile, dupa care se îndeparteaza partea alba de pe cochilie si se mananca.

Oboseala promovata ca drog

Pe acelasi site sunt promovate si alte metode de a atinge starea de extaz “Vrei vreodata sa experimentezi noile tehnici de filmare care au facut celebra trilogia Matrix? Sa ai impresia ca timpul vrea sa treaca prin tine si-l incetinesti, lasandu-l? Oboseste-te. Fa pe dracu în patru sa pierzi câteva nopti, mai apoi momeste-te cu niste secvente de somn de câteva minute, în metrou, ca sa trântesti capacul imediat ce scoti dopul la o sticla de bere trasa pe jgheab în câteva secunde. Momentul de maxima intensitate – acela când poti vedea ”inelul de diamant” al propriilor limite – vine dupa câteva secunde de stat într-un fotoliu, o prabuseala în arcurile lui si-n neant, în timp ce încerci sa-ti maresti (psihic vorbind) greutatea corpului cu tone. Mintea poate face minuni daca o pui sa-sii imagineze, de exemplu, ca treci prin tapiterie. Ai grija sa nu adormi.”

Comentarii

comentariu

About the Author

-