Published On: joi, Ian 24th, 2013

Doi barbati s-au “captusit” cu dosare penale

Share This
Tags

* Un chiscanean, de 22 ani, si un barbat, de 36 ani, din Gemenele, sunt cercetati de oamenii legii pentru comiterea de infractiuni cu violenta *

In cursul zilei de ieri, la orele 10.45, un barbat din comuna Chiscani s-a prezentat la Politie pentru a denunta un tanar care l-a agresat. Invinuitul, in varsta de 22 ani, i-a produs prin lovire cu un corp dur o fractura la antebratul stâng, fiindu-i necesare pentru vindecare 35- 40 de zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal. Politistii au efectuat cercetari si au întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de vatamare corporala.

“Aseara, la orele 19.40, un localnic din comuna Gemenele, a reclamat la Postul de Politie Comunal ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si a unui conflict spontan, un barbat, de 36 ani, l-a lovit cu o lopata în zona capului pe fratele lui, de 35 ani, ambii aflându-se în curtea locuintei comune. Victima a fost transportata la spital pentru îngrijiri medicale, iar autorului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-