Published On: Soare, Ian 20th, 2013

Doi barbati din judet au fost reclamati pentru lovire

Share This
Tags

Vineri, 18 ianuarie 2013, la orele 11.15, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Traian au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de medicul de familie din satul Urleasca, ca la cabinetul medical s-a prezentat un localnic, in varsta de 45 ani. Acesta prezenta o plaga la cap, afirmand ca a fost agresat de fratele lui, de 51 ani, care are domiciliul în aceeasi localitate.

În urma cercetarilor desfasurate de politisti, s-a stabilit ca, în timp ce se aflau în incinta unui cafe-bar din sat, în urma unor neîntelegeri, primul a fost lovit de celalalt cu un scaun în zona capului. În urma agresiunii, victima a fost transportata cu ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente Braila, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Politistii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

{n aceeasI zi, la orele 13.00, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Rosiori au fost sesizati de un brailean, de 49 ani, din satul Florica, comuna Rosiori, ca, în seara de 17 ianuarie 2013, în jurul orelor 18.30, în timp ce se deplasa pe o strada din localitate, a fost agresat de un tanar localnic, de 24 ani, pe fondul unor neîntelegeri. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-