Published On: joi, Ian 31st, 2013

Disputa apriga intre Stancu si Blanaru

Share This
Tags

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gh. Bunea Stancu, a sarit, astazi, in sedinta Colegiului Prefectural, la gatul directorului Clubului Sportiv Municipal (CSM), Dumitru Aurel Blanaru. Acesta din urma a fost acuzat ca nu-si face datoria asa cum trebuie.

“Acum, daca CJ s-a bagat la box, Blanaru nu mai vrea sa dea bani pentru copiii care practica acest sport. Dar pana la urma, ce vina au acei copii? Sunt lucruri care ma supara foarte mult. Nu este posibil ceea ce se intampla”, a spus raspicat Gh. Bunea Stancu.

La randul sau, seful CMS Braila, dublu campion national de box la juniori, absolvent al scolii de antrenori, Dumitru Aurel Blanaru, a zis: “Nu ste adevarat ceea ce a zis presedintele Gh. Bunea Stancu. Anul trecut sectiunea de box a avut cel mai mare buget din cadrul clubului. Au fost si cele mai bune rezultate obtinute. Dar din cauza faptului ca suntem la inceput de an si cum bugetul nu a fost inca aprobat, deci nu am avut de unde sa dau bani pentru nicio sectiune. Ce s-a putut face a fost ca, prin intermediul unui sponsor, am reusit deplasarea sectiei de box la Constanta, unde au desfasurat o gala de pregatire”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-