Published On: vin, Ian 18th, 2013

Disparitie misterioasa, un brailean nu a mai ajuns la locul de munca

Share This
Tags

* Speriata ca sotul ei nu a mai ajuns la locul de munca, o braileanca a anuntat disparitia sotului * Barbatul si-a lasat acasa cheile de la munca si actele de identitate in ziua in care a plecat *

O braileanca in varsta de 54 de ani, din municipiu, a sesizat ieri la Politie faptul ca, la orele 6.45, sotul ei, Popa Melus, în vârsta de 59 de ani, a plecat catre locul de munca, însa nu a ajuns la destinatie si nici nu raspunde la telefonul mobil.

“Cercetarile au fost preluate de politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale, care au stabilit ca barbatul a lasat în locuinta cartea de identitate, un card bancar si cheile de locul de munca, având asupra lui un telefon mobil si cheile de la apartament. Nu sufera de afectiuni psihice si nu a mai fost plecat niciodata de la domiciliu. Popa Melus are o inaltime de 175 cm, corpolenta atletica, par carunt, tuns scurt, cu calvitie si ochii negri cu sparâncene stufoase. La data disparitiei barbatul purta camasa de culoare bej, pulover cu anchior de culoare verde închis, pantaloni negri, cojoc gri si bocanci nergri cu siret”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Cine poate da relatii despre prezenta persoanei data disparuta de la domiciliu este rugat sa apeleze numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-